Ինչպե՞ս ճիշտ եփել հնդկաձավար

Ինչպե՞ս ճիշտ եփել հնդկաձավար

Հնդկաձավարն ամենապարզ և ամենատարածված օգտագործվող հացահատիկներից մեկն է, բայց միևնույն ժամանակ ոչ բոլորն են կարողանում այն լավ եփել, որպեսզի այն փխրուն լինի:

Նախ պետք է սկսել որակով տեսակ ընտրելուց, այնուհետև լավ մաքրել և լվանալուց։ Ջորը պետք է լ ցնել երկու անգամ ավելի շատ։ Կարելի է  լցնել սառը ջրում, կամ՝ արդեն եռացող։

Համեմունքները նույնպես ճիշտ քանակով պետք է լցնել, կարելի է մի քանի անգամ խառնել, կամ ընդհանրապես չխառնել։

Վերջում կարելի է ավելացնել մի կտոր կարագ։