Ինչպե՞ս ճիշտ եփել հնդկաձավար
Հնդկաձավարն ամենապարզ և ամենատարածված օգտագործվող հացահատիկներից մեկն է, բայց միևնույն ժամանակ ոչ բոլորն են կարողանում այն լավ եփել, որպեսզի այն փխրուն լինի:
Նախ պետք է սկսել որակով տեսակ ընտրելուց, այնուհետև լավ մաքրել և լվանալուց։ Ջորը պետք է լ ցնել երկու անգամ ավելի շատ։ Կարելի է լցնել սառը ջրում, կամ՝ արդեն եռացող։
Համեմունքները նույնպես ճիշտ քանակով պետք է լցնել, կարելի է մի քանի անգամ խառնել, կամ ընդհանրապես չխառնել։
Վերջում կարելի է ավելացնել մի կտոր կարագ։
Կարծիքներ